Rólam

ALEXANDRA BOLYKYOVA

Csapatunk profi esküvőszervezővel, dizájnerrel - dekorossal, profi fotóssal, sminkessel, charter céggel dolgozik együtt; rendelkezünk idegenforgalmi szaktudással is, valamint nyitottak vagyunk mindenre, hogy hozzá segítsünk álmaid megvalósítására. Elsősorban a Nautikus Esküvőkre professzionálódunk, hogy még egyedibb legyen a Nagy Nap! Amennyiben nem kedveled a lakodalmakra irányuló formális helyszíneket számtalan olyan rejtett öböl van, amely tökéletes a romantikus esküvőhöz. A tengeri kilátás és az egyik legszebb naplemente mellett különleges élmény minden hajózás. Különböző Vitorlások, Katamarán, Yachtok közül tudtok választani, mellyel behajózhattok a házasság kikötőjébe.

“Vitorlát fel és engedd, hogy a szél vezessen. Csak Te, a tenger és a csillagok. “ ​ Az élet egy öröm és szerencse! Őszinte vágyam, hogy mindent a legjobb tudásom szerint alkossak, szívből! Észlelem a szeretetet és az elégedettséget saját magam körül, figyelem a saját erőmet és tudom, mire vagyok képes. Szeretek Élni, szeretem a világot, szeretek hallgatni, figyelni mindenre, ami körülöttem van. Szeretem a Jóságot és szeretek Adni! Nekem minden pár, minden érdeklődő egyformán fontos. Célom, hogy vendégeim minden tengerparton töltött pillanata felejthetetlen és emlékezetes legyen! Számomra egy teljesítmény látványa a legnagyobb ajándék, amit egy ember másoknak adhat, mert a magad SZELÍD módján mindig felrázhatod a világot."
ALEXANDRA BOLYKYOVA

Csapatunk Bemutatása

Ismerj meg minket

Tommy Bolyky

Tommy Bolyky vagyok, gyermekkorom óta tetszett és érdeklődtem a film - videó alkotásáról. Mikor megnéztem a Jurassic Park filmet gyermekként a sok effektussal, zenével a film hátterében, már ekkor tudtam, hogy a kamera a szenvedélyem és egyszer a kamera mögött fogok állni, varázslatos pillanatokat alkotni, megörökíteni. Mozifilmeket idéző látványvilággal, filmes eszközeinkkel készítjük esküvői videóinkat, amelyeket több év múltán is élmény lesz megtekinteni. A drón használatával egészen újszerű perspektívák és kameramozgások teszik izgalmassá a videóimat. Eljutottatok oda, hogy a Nagy Napot valaki megörökítse, hiszen nincs jobb felidézése az örömteli eseményeknek, mint a mozgókép és hang, azaz egy profi esküvői film. Jól döntöttetek, hogy videót is szeretnétek! Megoszthatjátok a családdal, a barátokkal, és később bármikor láthatjátok hogyan mosolyogtatok, táncoltatok, a szívet melengető pillanatokat újra átélhetitek.

Kuruc Veronika

Kuruc Veronika vagyok, virágos család sarja. Nagyszüleim és szüleim virágtermesztéssel foglalkoznak, így egy kis kétség sem volt afelől, hogy én is a nyomdokukba lépek. A virágkötői szakma elsajátítása után 2014-ben megnyitottam Eszék vonzáskörzetében az első, Kala nevű virágüzletemet, amit 2023-ban tovább bővítettem egy második virágüzlettel, Bellyén. Rendkívül fontosnak tartom a trendeket, a szakmai továbbképzést, így számos hazai és külföldi tanfolyamon és mesterkurzuson vettem részt. Szívből végzett hivatásom koronája a 2022-ben a zágrági Floraart virágkötészeti versenyen elért országos második helyezet. Számomra az alkotás és a virágok szenvedély az életemben, amit immár négy fős csapatommal együtt élvezhetek.

Iva

Helló, Iva vagyok! Én lennék az, aki kihozza belőled jobbik profilodat. Építőipari tanuló vagyok, és mindig is tudtam, hogy ceruzát vagy ecsetet fogok a kezemben tartani. Az első alkalom, amikor elkezdtem smink ecsetet használni az volt, amikor elloptam a nagyobbik nővéremtől, miközben ő épp készülődött. Felnőve megszerettem magamon és lassan másokon is. Rajzolás az arcon. A hobbi egy kicsit több lett, egy szeretettel fűszerezett diákmunka. Valami könnyű matematika, amit már három éve csinálok, és még legalább harminchárom évig szeretném. Remélem, hogy a kezem minden kívánságodat teljesíti és feldobja a különleges napodat.

Móni

Számomra a fotózás hobbi; az önkifejezés, a kreativitás, az esztétika és az önismeret eszköze. Mint ahogy az életem minden területén, a fotózásban is maximálisan törekszem a harmóniára, a finom részletek kidolgozására, és azon keresztül a pillanat egyedi kifejezésére. Munkásságom 2019-ben indult portré, család és karakterfotózással; azóta a Nautical Wedding megbízásából számos tengerparti esküvő fotósaként próbálhattam ki magam. A spontán technikát és fotókat részesítem előnyben, amelyben a valódi érzések, a pillanat varázsa mutatkozhat meg.