Rólam

ALEXANDRA BOLYKYOVA

Csapatunk profi esküvőszervezővel, dizájnerrel-dekorossal, profi fotóssal, sminkessel, charter céggel dolgozik együtt; rendelkezünk idegenforgalmi szaktudással is valamint nyitottak vagyunk mindenre, hogy hozzá segítsünk álmaid megvalósítására. Elsősorban A Nautikus Esküvőkre professzionálódunk, hogy még egyedibb legyen a nagy nap! Amennyiben nem kedveled a lakodalmakra irányuló formális helyszíneket számtalan olyan rejtett öböl van, amely tökéletes a romantikus esküvőhöz. A tengeri kilátás és az egyik legszebb naplemente mellett különleges élmény minden hajózás. Különböző Vitorlások, Katamarán, yachtok közül tudtok választani, mellyel behajózhattok a házasság kikötőjébe.

“Vitorlát fel és engedd , hogy a szél vezessen. Csak te, a tenger és a csillagok. “ ​ Az élet egy öröm és szerencse ! Őszinte vágyam, hogy mindent a legjobb tudásom szerint alkossak, szívből! Észlelem a szeretetet és az elégedettséget saját magam körül, figyelem a saját erőmet és tudom mire vagyok képes . Szeretek Élni, szeretem a világot, szeretek hallgatni, figyelni mindenre ami körülöttem van. Szeretem a Jósagot és szeretek Adni! Nekem minden pár, minden érdeklődő egyformán fontos. Célom, hogy vendégeim minden tengerparton töltött pillanata felejthetetlen és emlékezetes legyen! Számomra egy teljesítmény látványa a legnagyobb ajándék, amit egy ember másoknak adhat, mert a magad SZELÍD módján mindig felrázhatod a világot."
ALEXANDRA BOLYKYOVA

Csapatunk Bemutatása

Ismerjen meg minket

Tommy Bolyky

Tommy Bolyky vagyok, gyermek korom óta tetszett és erdeklōdtem a film- videó alkotássárōl. Mikor meg láttam a Jurassic Park filmet gyermek ként a sok efektussal, zenével a film háterébben már ekkor tudtam hogy a kamera a szenvedélyem és egyszer a kamera mögött fogok állni és varázslatoss pillanatokat alkotni és meg örökíteni. Mozifilmeket idéző látványvilággal, filmes eszközeinkkel készítjük esküvői videóinkmat,amelyeket több év múltán is élmény lesz megtekinteni. A drón használatával egészen újszerű perspektívák és kameramozgások teszik izgalmassá a videóimat. Eljutottatok oda, hogy a Nagy Napot valaki megörökítse, hiszen nincs jobb felidézése az örömteli eseményeknek, mint a mozgókép és hang, azaz egy profi esküvői film. Jól döntöttetek, hogy videót is szeretnétek! Megoszthatjátok a családdal, a barátokkal, és később bármikor láthatjátok hogyan mosolyogtatok, táncoltatok, a szívet melengető pillanatokat újra átélhetitek.

Kuruc Veronika

Kuruc Veronika vagyok, virágos család sarja. Nagyszüleim és szüleim virágtermesztéssel foglalkoznak, így egy kis kétség sem volt afelől, hogy én is a nyomdokukba lépek. A virágkői szakma elsajátítása után 2014-ben megnyitottak Eszék vonzáskörzetében az első, Kala nevű virágüzletemet, amit 2023-ban tovább bővítettem egy második virágüzlettel Bellyén. Rendkívül fontosnak tartom a trendeket, a szakmai továbbképzést, így számos hazai és külföldi tanfolyamon és mesterkurzuson vettem részt. Szívből végzett hivatásom koronája a 2022-ben a zágrági Floraart virágkötészeti versenyen elért országos második helyezet. Számomra az alkotás és a virágok szenvedély az életemben, amit immár négy fős csapatommal együtt.

Iva

Helló, Iva vagyok! Valószínűleg az, aki jobban érdekli a jobbik felét. Építőipari tanuló vagyok, és mindig is tudtam, hogy ceruzát vagy ecsetet fogok a kezemben tartani. Az első alkalom, amikor elkezdtem smink ecsetet használni az volt, amikor elloptam a nagyobbik nővéremtől, miközben ő épp készülődött. Felnőve megszerettem magamon és lassan másokon is. Rajzolás az arcon. A hobbi egy kicsit több lett, egy szeretettel fűszerezett diákmunka. Valami könnyű matematika, amit már három éve csinálok, és még legalább harminchárom. Remélem, hogy a kezem minden kívánságodat teljesíti és feldobja a különleges napodat.

Móni

Számomra a fotózás hobbi; az önkifejezés, a kreativitás, az esztétika, és az önismeret eszköze. Mint ahogy az életem minden területén, a fotózásban is maximálisan törekszem a harmóniára, a finom részletek kidolgozására, és azon keresztül a pillanat egyedi kifejezésére. Munkásságom 2019-ban indult portré, család és karakterfotózással; azóta a Nautical wedding megbízásából számos tengerparti esküvő fotósaként próbálhattam ki magam. A spontán technikát és fotókat részesítem előnyben, amelyben a valódi érzések, a pillanat varázsa megmutatkozhat.