RÓLAM

ALEXANDRA BOLYKYOVA

 

Csapatunk profi esküvőszervezővel, dizájnerrel-dekorossal, profi fotóssal, sminkessel, charter céggel dolgozik együtt; rendelkezünk idegenforgalmi szaktudással is valamint nyitottak vagyunk mindenre, hogy hozzá segítsünk álmaid megvalósítására.

 

Elsősorban A Nautikus Esküvőkre professzionálódunk, hogy még egyedibb legyen a nagy nap!

Amennyiben nem kedveled a lakodalmakra irányuló formális helyszíneket számtalan olyan rejtett öböl van, amely tökéletes a romantikus esküvőhöz. A tengeri kilátás és az egyik legszebb naplemente mellett különleges élmény minden hajózás. Különböző Vitorlások, Katamarán, yachtok közül tudtok választani, mellyel behajózhattok a házasság kikötőjébe. 


Alexandra Bolykiova

“Vitorlát fel és engedd , hogy a szél vezessen. Csak te, a tenger és a csillagok. “

 

Az élet egy öröm és szerencse ! Őszinte vágyam, hogy mindent a legjobb tudásom szerint alkossak, szívből! Észlelem a szeretetet és az elégedettséget saját magam körül, figyelem a saját erőmet és tudom mire vagyok képes .

 

Szeretek Élni, szeretem a világot, szeretek hallgatni, figyelni mindenre ami körülöttem van. Szeretem a Jósagot és szeretek Adni!

 

Nekem minden pár, minden érdeklődő egyformán fontos. Célom, hogy vendégeim minden tengerparton töltött pillanata felejthetetlen és emlékezetes legyen!

 

Számomra egy teljesítmény látványa a legnagyobb ajándék, amit egy ember másoknak adhat, mert a magad SZELÍD módján mindig felrázhatod a világot . ( Bolyky Alexandra )